Et ædelt og Originalt Kropsterapeutisk Håndværk, Oprindeligt fra Indien

Gennem tryk og stræk heales, helbredes og styrkes kroppen.

Thailandsk massage er en helkropsmassage hvor der arbejdes med kroppens meridian linier, som også kendes fra akupunktur. ​Med thailandsk massage når man dybt ind i bindevævet og massagen kan være med til at styrke kroppens fleksibilitet, løsne spændinger, stimulere de indre organer, få balance i energibanerne og endda være med til justere knoglestrukturer.​ En afslappet krop giver fred i sindet. Hverdagens stress og spændinger vil forsvinde og man vil ofte efter massagen føle sig frisk og fuld af energi til at klare de daglige krav til arbejdet og derhjemme. Den følelse af velvære massage giver fører til bedre selvværd og større overskud. Blodcirkulationen fungerer bedre når musklerne er afslappede og kroppen optager derfor mere ilt og næringsstoffer. Immunsystemet styrkes og kroppen vil bedre kunne modstå sygdomme.

Kig efter kropslig og mental stresslindring, glat og føl fred.

Terapimassage

Terapimassage er en behagelig men samtidig hårdhændet massageform. Her varmes kroppen først op med en oliemassage, ​så alle muskler er bløde og afslappede. Herefter arbejdes der med pressurmassage på alle kroppens problemområder. De punkter der her presses på ligger på kroppens medianlinier, hvilket genopretter cirkulationen i blodbanerne. Hermed fjernes alle de affaldsstoffer der er opbygget i kroppen og bliver drevet ud af hele det indre system. 

90 min. : 589 kr.

Thailandsk fodmassage

Thailandsk fodmassage er en behagelig massage af den nedre del af benet og foden som stimulerer særlige reflekspunkter, der svarer til kroppens indre organer, for at fremme generel sundhed og velvære i hele kroppen. Her arbejdes med tryk og brug af en særlig massagedpin.

Fordelene ved en fodmassage

 • Forbedret cirkulation og toksin fjernelse
 • Stimuleret lymfe dræning og immunsystem løft
 • Reduceret stivhed og forbedret fleksibilitet
 • Accelereret fysisk helbredelse
 • Stress relief
 • Forbedret søvne Klarhed i sindet

40 min. : 389 kr.

Feminin Thaimassage

Thaimassagen stammer fra Thailand, men bygger på teorier fra indisk yoga, ayurveda og traditionel kinesisk medicin. Massagen sigter først og fremmest på at give velvære og et sundt helbred, men virker også som behandling af bl.a. led- og muskelsmerter, spændinger og stress. I thaimassagen bruger massøren både hænder, arme, fødder, ben og knæ som redskaber. Behandlingen sker gennem tryk på energipunkter og massage af led, muskler og energikanaler. Massagen er rolig og rytmisk og følger et mønster, der bestemmes af, hvad målet med massagen er. Kontakt os for flere informationer om thaimassage.

60 min. : 489 kr.

Ansigtsbehandling​

​Thailandsk ansigtsbehandling er en dejlig afslappende, dybderensende samt opstrammende ozon terapeutisk ansigtsbehandling.

 • Rensning af huden med rensemælk fra Wat-leiking
 • Ansigtsmassage med grøn te-creme fra Wat-leiking
 • Skinpeeling, der åbner porerne, hvorefter ansigtet renses for urenheder
 • Valgfri ansigtsmaske med opstrammende og foryngende effekt
 • Afsluttende ansigtsmassage med anti-rynkecreme
 

70 min. : 489 kr.

​Graviditetsmassage

Graviditetsmassage er ren forkælelse af dig og din mave. Massagen modvirker belastninger og spændinger i kroppen og udføres med beroligende æteriske olier i lange blide strøg. Massagen lindrer og hjælper kroppen med at modstå den ekstra belastning som graviditeten udgør og hjælper kroppen til at opnå dyb afslapning og en behagelig følelse af lethed. ​​​En professionel massage kan frigive alle de spændinger og stress, at folk ophobes de i den daglige rutine.​

60 min. : 489 kr.

"​En afslappet krop giver fred i sindet."

Med thailandsk massage når man dybt ind i bindevævet og massagen kan være med til at styrke kroppens fleksibilitet, løsne spændinger, stimulere de indre organer, få balance i energibanerne og endda være med til justere knoglestrukturer.
Bussagorn Hache

Besøg os

Jasmin-aarhusden lille helligdom midt i det travle Aarhus

Åbningstider :  10.00-19.00  alle dage

 • Frederiksgade 16B 8000 Arhus C
 • jasmin-aarhus@hotmail.com
 • +45 3095 0968